CULTUURCODE BRAVE MINDS

#1

GROEIEN

zaad [Omgezet] KLEIN

HEFT IN EIGEN HANDEN
Pro-actief zijn
We nemen initiatief, hebben controle over onze emoties en focussen op zaken die we kunnen beïnvloeden. Samen krijgen we het voor elkaar! We vinden het fijn als je op school bent: daar leren we, werken we samen en wisselen we ervaringen uit. 

Een einde voor ogen hebben
We hebben heldere leerdoelen en maken duidelijke afspraken. Samen zetten we een stip op de horizon. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 

Belangrijke zaken eerst
We weten wat belangrijk is richten ons daarop. We kennen het verschil tussen nice to have en need to have. We weten wat er minimaal nodig is om de eindstreep te behalen én wat je kunt doen om uit te blinken! 

plant [Omgezet]

OPEN EN NIEUWSGIERIG
In win-win denken 
We gaan uit van vertrouwen en zoeken samen naar de beste oplossing voor iedereen. We zoeken naar het gezamenlijke doel en naar wat ons verbindt: school, student, stagebedrijven en andere instanties. 

Eerst de ander begrijpen 
We passen hoor- en wederhoor toe. Het is meestal toch anders als je denkt. We zijn empathisch, veroordelen niet en voelen ons vrij om onze mening te geven. We zijn open en gaan het gesprek aan. 

Synergie
Samen weten we meer dan 1. We zoeken het voordeel van samenwerken, zijn nieuwsgierig, durven outside-the-box te denken en waarderen diversiteit. 

#2

BLOEIEN

#3

SNOEIEN

TELEN [Omgezet]

FRIS EN FRUITIG (BLIJVEN)
We roesten niet vast maar blijven in beweging. Samen werken we, door inspanning en ontspanning, continue aan verbetering. We houden onze kennis up-to-date, blijven fris en fruitig. Spirits are high.

TEAM BRAVE MINDS

Dineke

Directeur

Gerke

Directeur

Michelle

Manager Onderwijs

Noreen

Docent

Martijn

Docent & ICT

Maarten

Docent

Derk

Studiecoach

Rania

Docent

Annelien

Voorzitter examencommissie & docent

ERKENnINGEN EN PARTNERS

© Brave Minds