NRTO keurmerk Brave Minds

Nieuwsflash! Brave Minds heeft het NRTO-keurmerk!

Een goede opleider herken je aan het NRTO-keurmerk.

Brave Minds heeft sinds kort het NRTO-keurmerk. Wat is de NRTO? De NRTO is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, en is dé brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Om lid te worden van deze raad, en hun keurmerk te mogen dragen, moet je voldoen aan een aantal eisen. Wat zijn deze eisen? Dat wordt haarfijn uitgelegd in dit filmpje!

Aan welke eisen moet je voldoen voor een NRTO-keurmerk?

 • Transparant over producten/diensten
  Op onze website, maar ook in onze studiegids, communiceren we transparant en to-the-point over wat een student van ons kan verwachten. Vinden we heel belangrijk! Als je weet waar je staat, kun je tot betere resultaten komen.
 • Meting klanttevredenheid
  Meerdere keren per jaar meten we onze klanttevredenheid. Wij werken daarmee aan continue verbetering. Elke dag een beetje beter!
 • Deskundigheid van docenten/adviseurs
  We werken vooral met docenten uit het werkveld. Dit zorgt voor up-to-date kennis van een vakgebied.
 • Helderheid over leeruitkomsten
  Met glasheldere leerdoelen, een studie-app waarin studenten continue hun voortgang kunnen checken én een persoonlijke studiecoach die studenten begeleidt, is er qua leeruitkomsten geen speld tussen te krijgen. 
 • Sluit aan de arbeidsmarkt
  Rijkserkende diploma’s hebben een belangrijke meerwaarde. Ze worden overal (h)erkend, waardoor studenten een fantastische stap in hun loopbaan kunnen maken! Daarnaast lopen onze studenten meteen in de praktijk mee, middels een stage tijdens de opleiding, zodat ze al ervaring opdoen in het werkveld. Ook dat zorgt voor een goede aansluiting.

We zijn trots dat we het NRTO keurmerk mogen dragen. Dagelijks maken we ‘onze zaag scherper’, werken we aan continue verbetering, om onze studenten het best mogelijke onderwijs te kunnen garanderen!

Meer weten over onze opleidingen?

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Crebo-erkend: wat is het?

Is het tijd voor een nieuwe stap en ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Wij bieden je wegwijs zodat je niet verdwaalt in alle informatie die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar een opleiding, zie je misschien weleens het woordje ‘crebo’ voorbij komen. Een belangrijk woordje, maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jou?

Lancering Brave Minds.TV​

LANCERING. Daar gaan we dan: Brave Minds.TV. Het streven? Onderwijs weer een stapje toegankelijker, persoonlijker en effectiever te maken. En zo (met alle liefde!) vasthouden aan ons streven naar fris en innovatief onderwijs, dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen.

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.