Loading...
Empty cart

No products in the cart.

NRTO keurmerk Brave Minds

Nieuwsflash! Brave Minds heeft het NRTO-keurmerk!

Een goede opleider herken je aan het NRTO-keurmerk.

Brave Minds heeft sinds kort het NRTO-keurmerk. Wat is de NRTO? De NRTO is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, en is dé brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Om lid te worden van deze raad, en hun keurmerk te mogen dragen, moet je voldoen aan een aantal eisen. Wat zijn deze eisen? Dat wordt haarfijn uitgelegd in dit filmpje!

Aan welke eisen moet je voldoen voor een NRTO-keurmerk?

 • Transparant over producten/diensten
  Op onze website, maar ook in onze studiegids, communiceren we transparant en to-the-point over wat een student van ons kan verwachten. Vinden we heel belangrijk! Als je weet waar je staat, kun je tot betere resultaten komen.
 • Meting klanttevredenheid
  Meerdere keren per jaar meten we onze klanttevredenheid. Wij werken daarmee aan continue verbetering. Elke dag een beetje beter!
 • Deskundigheid van docenten/adviseurs
  We werken vooral met docenten uit het werkveld. Dit zorgt voor up-to-date kennis van een vakgebied.
 • Helderheid over leeruitkomsten
  Met glasheldere leerdoelen, een studie-app waarin studenten continue hun voortgang kunnen checken én een persoonlijke studiecoach die studenten begeleidt, is er qua leeruitkomsten geen speld tussen te krijgen. 
 • Sluit aan de arbeidsmarkt
  Rijkserkende diploma’s hebben een belangrijke meerwaarde. Ze worden overal (h)erkend, waardoor studenten een fantastische stap in hun loopbaan kunnen maken! Daarnaast lopen onze studenten meteen in de praktijk mee, middels een stage tijdens de opleiding, zodat ze al ervaring opdoen in het werkveld. Ook dat zorgt voor een goede aansluiting.

We zijn trots dat we het NRTO keurmerk mogen dragen. Dagelijks maken we ‘onze zaag scherper’, werken we aan continue verbetering, om onze studenten het best mogelijke onderwijs te kunnen garanderen!

Meer weten over onze opleidingen?

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

BRAVE MINDS winnaar bronzen Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle Award 2022 . We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Lees meer…

Onze persoonlijke studiecoach zorgen voor korte lijnen

We nemen goede studiebegeleiding heel serieus. Onze studiecoaches zorgen voor die persoonlijke touch. Tijdens je studie kun je met al je vragen en misschien ook zorgen terecht bij jouw eigen studiecoach.

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Daarom organiseerden we in juni een fotoshoot om onze helden vast te leggen. 

Top