Loading...
Empty cart

No products in the cart.

DRR_20220616_032 kopiëren

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat onze studenten met een rijkserkend mbo-diploma naar een vervolgstudie of aan het werk kunnen gaan. Daarom organiseerden we een fotoshoot om onze helden vast te leggen!

Wist je dat onze docenten ook nog vaak zijn actief zijn in de praktijk? Wat betekent dat? Dat ze nog volop actief zijn in het werkveld waar ze les in geven. Daardoor krijgen studenten naast de standaard lesstof ook de laatste ontwikkelingen vanuit de praktijk mee. Super, toch?

Eén van onze lokalen, van onze vestiging te Utrecht, werd tijdens deze fotoshoot omgebouwd tot fotostudio. Onze docenten hebben naast hun werk en docentschap, vaak ook nog andere passies. Zoals motorrijden of reizen. Ook dat wilden we graag op beeld laten vastleggen, zodat je ook de persoon achter de docent leert kennen.

De komende maanden zullen we op onze social-media-kanalen (Facebook, Instagram & LinkedIN) hun verhaal met je delen. Houd die dus in de gaten en bekijk in deze blog alvast de resultaten van de fotoshoot.

Behind the scenes

Onze sparks

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

BRAVE MINDS winnaar bronzen Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle Award 2022 . We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Lees meer…

Onze persoonlijke studiecoach zorgen voor korte lijnen

We nemen goede studiebegeleiding heel serieus. Onze studiecoaches zorgen voor die persoonlijke touch. Tijdens je studie kun je met al je vragen en misschien ook zorgen terecht bij jouw eigen studiecoach.

Ontwikkel jezelf met STAP

Sinds kort kun je bij het UWV het STAP-budget aanvragen. Dit is € 1000,- die je mag gebruiken om een opleiding te volgen. Alle opleidingen van MBOzaak komen in aanmerking
voor het STAP-budget. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Top