DRR_20220616_032 kopiëren

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat onze studenten met een rijkserkend mbo-diploma naar een vervolgstudie of aan het werk kunnen gaan. Daarom organiseerden we een fotoshoot om onze helden vast te leggen!

Wist je dat onze docenten ook nog vaak zijn actief zijn in de praktijk? Wat betekent dat? Dat ze nog volop actief zijn in het werkveld waar ze les in geven. Daardoor krijgen studenten naast de standaard lesstof ook de laatste ontwikkelingen vanuit de praktijk mee. Super, toch?

Eén van onze lokalen, van onze vestiging te Utrecht, werd tijdens deze fotoshoot omgebouwd tot fotostudio. Onze docenten hebben naast hun werk en docentschap, vaak ook nog andere passies. Zoals motorrijden of reizen. Ook dat wilden we graag op beeld laten vastleggen, zodat je ook de persoon achter de docent leert kennen.

De komende maanden zullen we op onze social-media-kanalen (Facebook, Instagram & LinkedIN) hun verhaal met je delen. Houd die dus in de gaten en bekijk in deze blog alvast de resultaten van de fotoshoot.

Behind the scenes

Onze sparks

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.

Een goede planning maken: tips & tricks

Hoe zorg je dat je dat examen haalt of op tijd inlevert? Een goede planning is essentieel om op tijd jouw diploma te behalen. Daarom geven je graag wat tips & tricks om een goede planning te maken.

Start goed, start met een kick-off

De kick-off is een belangrijke bijeenkomst die ervoor zorgt dat studenten een goede start maken met een opleiding. Het is de eerste bijeenkomst van een opleiding. Wat kun je hiervan verwachten? We nemen tijdens deze bijeenkomst de volgende onderwerpen door: