DRR_20220616_032 kopiëren

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat onze studenten met een rijkserkend mbo-diploma naar een vervolgstudie of aan het werk kunnen gaan. Daarom organiseerden we een fotoshoot om onze helden vast te leggen!

Wist je dat onze docenten ook nog vaak zijn actief zijn in de praktijk? Wat betekent dat? Dat ze nog volop actief zijn in het werkveld waar ze les in geven. Daardoor krijgen studenten naast de standaard lesstof ook de laatste ontwikkelingen vanuit de praktijk mee. Super, toch?

Eén van onze lokalen, van onze vestiging te Utrecht, werd tijdens deze fotoshoot omgebouwd tot fotostudio. Onze docenten hebben naast hun werk en docentschap, vaak ook nog andere passies. Zoals motorrijden of reizen. Ook dat wilden we graag op beeld laten vastleggen, zodat je ook de persoon achter de docent leert kennen.

De komende maanden zullen we op onze social-media-kanalen (Facebook, Instagram & LinkedIN) hun verhaal met je delen. Houd die dus in de gaten en bekijk in deze blog alvast de resultaten van de fotoshoot.

Behind the scenes

Onze sparks

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Crebo-erkend: wat is het?

Is het tijd voor een nieuwe stap en ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Wij bieden je wegwijs zodat je niet verdwaalt in alle informatie die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar een opleiding, zie je misschien weleens het woordje ‘crebo’ voorbij komen. Een belangrijk woordje, maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jou?

Lancering Brave Minds.TV​

LANCERING. Daar gaan we dan: Brave Minds.TV. Het streven? Onderwijs weer een stapje toegankelijker, persoonlijker en effectiever te maken. En zo (met alle liefde!) vasthouden aan ons streven naar fris en innovatief onderwijs, dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen.

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.