Loading...
Empty cart

No products in the cart.

Team Brave Minds MBOzaak versnelde mbo opleidingen Utrecht

Vast aanpspreekpunt

Als je een studie gaat volgen, is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben tijdens de opleiding. Een vast gezicht, waarbij je terecht kunt met jouw vragen. Daarvoor is jouw studiecoach! De studiecoach is er ook voor jouw stage en stagebegeleider. Een vast gezicht dus en één contactpersoon. Zo is altijd duidelijk bij wie je moet zijn. 

STUDIECOACHING BIJ MBOzaak
We nemen goede studiebegeleiding heel serieus! Daarom krijgt elke klas en elke student een persoonlijke studiecoach. Er worden tijdens de opleiding 4 studiecoach bijeenkomsten gepland.

Wat kan een student van de coach-momenten verwachten?

Coach moment 1 
We maken kennis met elkaar en nemen samen de opleiding door. Wat kun je verwachten? Waaruit bestaan de vakken en examens? Wat kun je waar vinden? We beginnen met het einde voor ogen en stellen doelen.

Coach moment 2
Je bent nu enige tijd op weg. Hoe bevalt het? Loop je ergens tegenaan? We checken jouw planning, time-management en voortgang. Als het nodig is, sturen we bij. 

Coach moment 3
Een persoonlijk gesprek met de student, de stagebegeleider en de studiecoach. Hoe gaat het op de stage, worden leerdoelen behaald? Hoe komt de theorie tot leven in de praktijk? Samen maken we er een leerzame periode van!

Coach moment 4
De eindstreep komt in zicht! Wat is er nog nodig om de finish te behalen? We helpen jou met de laatste loodjes, zodat jij jouw diploma in ontvangst kan nemen. 

Een unieke aanpak die leidt tot ons hoge slagingspercentage

Vergelijk je ons met andere aanbieders in het flexibel en deeltijd volwassenen onderwijs, dan is ons slagingspercentage maarliefst 40% hoger. Dat komt onder andere door de studiebegeleiding van onze coaches. Dat is uniek en leidt tot onze mooie succescijfers! Wat betekent een studiecoach voor jou? 

We garanderen een goede begeleiding en vlotte voortgang voor een succesvolle afronding. We doen het samen!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

BRAVE MINDS winnaar bronzen Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle Award 2022 . We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Lees meer…

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Daarom organiseerden we in juni een fotoshoot om onze helden vast te leggen. 

Ontwikkel jezelf met STAP

Sinds kort kun je bij het UWV het STAP-budget aanvragen. Dit is € 1000,- die je mag gebruiken om een opleiding te volgen. Alle opleidingen van MBOzaak komen in aanmerking
voor het STAP-budget. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Top