Team Brave Minds MBOzaak versnelde mbo opleidingen Utrecht

Vast aanpspreekpunt

Als je een studie gaat volgen, is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben tijdens de opleiding. Een vast gezicht, waarbij je terecht kunt met jouw vragen. Daarvoor is jouw studiecoach! De studiecoach is er ook voor jouw stage en stagebegeleider. Een vast gezicht dus en één contactpersoon. Zo is altijd duidelijk bij wie je moet zijn.

Vast aanspreekpunt
Als je een studie gaat volgen, is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben tijdens de opleiding. Daarom werken wij met studiecoaches. Een vast gezicht, waarbij je terecht kunt met jouw vragen. Daarvoor is de studiecoach! De studiecoach is er ook voor jouw stage en stagebegeleider. Zo is altijd duidelijk bij wie je moet zijn.  

Studiecoaching bij MBOzaak
We nemen goede studiebegeleiding heel serieus! Daarom krijgt elke klas en elke student toegang tot een studiecoach. Er worden tijdens de opleiding studiecoach bijeenkomsten gepland.

Wat kan een student van de coach-momenten verwachten?

Coach moment 1 
We maken kennis met elkaar en nemen samen de opleiding door. Wat kun je verwachten? Waaruit bestaan de vakken en examens? Wat kun je waar vinden? We beginnen met het einde voor ogen en stellen doelen.

Coach moment 2
Je bent nu enige tijd op weg. Hoe bevalt het? Loop je ergens tegenaan? We checken jouw planning, time-management en voortgang. Als het nodig is, sturen we bij. 

Coach moment 3
Een persoonlijk gesprek met de student, de stagebegeleider en de studiecoach. Hoe gaat het op de stage, worden leerdoelen behaald? Hoe komt de theorie tot leven in de praktijk? Samen maken we er een leerzame periode van!

Coach moment 4
De eindstreep komt in zicht! Wat is er nog nodig om de finish te behalen? We helpen jou met de laatste loodjes, zodat jij jouw diploma in ontvangst kan nemen. 

Een unieke aanpak die leidt tot ons hoge slagingspercentage

Vergelijk je ons met andere aanbieders in het flexibel en deeltijd volwassenen onderwijs, dan is ons slagingspercentage maarliefst 40% hoger. Dat komt onder andere door de studiebegeleiding van onze coaches. Dat is uniek en leidt tot onze mooie succescijfers! Wat betekent een studiecoach voor jou? 

We garanderen een goede begeleiding en vlotte voortgang voor een succesvolle afronding. We doen het samen!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.

Een goede planning maken: tips & tricks

Hoe zorg je dat je dat examen haalt of op tijd inlevert? Een goede planning is essentieel om op tijd jouw diploma te behalen. Daarom geven je graag wat tips & tricks om een goede planning te maken.

Start goed, start met een kick-off

De kick-off is een belangrijke bijeenkomst die ervoor zorgt dat studenten een goede start maken met een opleiding. Het is de eerste bijeenkomst van een opleiding. Wat kun je hiervan verwachten? We nemen tijdens deze bijeenkomst de volgende onderwerpen door: