Team Brave Minds MBOzaak versnelde mbo opleidingen Utrecht

Vast aanpspreekpunt

Als je een studie gaat volgen, is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben tijdens de opleiding. Een vast gezicht, waarbij je terecht kunt met jouw vragen. Daarvoor is jouw studiecoach! De studiecoach is er ook voor jouw stage en stagebegeleider. Een vast gezicht dus en één contactpersoon. Zo is altijd duidelijk bij wie je moet zijn.

Vast aanspreekpunt
Als je een studie gaat volgen, is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben tijdens de opleiding. Daarom werken wij met studiecoaches. Een vast gezicht, waarbij je terecht kunt met jouw vragen. Daarvoor is de studiecoach! De studiecoach is er ook voor jouw stage en stagebegeleider. Zo is altijd duidelijk bij wie je moet zijn.  

Studiecoaching bij MBOzaak
We nemen goede studiebegeleiding heel serieus! Daarom krijgt elke klas en elke student toegang tot een studiecoach. Er worden tijdens de opleiding studiecoach bijeenkomsten gepland.

Wat kan een student van de coach-momenten verwachten?

Coach moment 1 
We maken kennis met elkaar en nemen samen de opleiding door. Wat kun je verwachten? Waaruit bestaan de vakken en examens? Wat kun je waar vinden? We beginnen met het einde voor ogen en stellen doelen.

Coach moment 2
Je bent nu enige tijd op weg. Hoe bevalt het? Loop je ergens tegenaan? We checken jouw planning, time-management en voortgang. Als het nodig is, sturen we bij. 

Coach moment 3
Een persoonlijk gesprek met de student, de stagebegeleider en de studiecoach. Hoe gaat het op de stage, worden leerdoelen behaald? Hoe komt de theorie tot leven in de praktijk? Samen maken we er een leerzame periode van!

Coach moment 4
De eindstreep komt in zicht! Wat is er nog nodig om de finish te behalen? We helpen jou met de laatste loodjes, zodat jij jouw diploma in ontvangst kan nemen. 

Een unieke aanpak die leidt tot ons hoge slagingspercentage

Vergelijk je ons met andere aanbieders in het flexibel en deeltijd volwassenen onderwijs, dan is ons slagingspercentage maarliefst 40% hoger. Dat komt onder andere door de studiebegeleiding van onze coaches. Dat is uniek en leidt tot onze mooie succescijfers! Wat betekent een studiecoach voor jou? 

We garanderen een goede begeleiding en vlotte voortgang voor een succesvolle afronding. We doen het samen!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Crebo-erkend: wat is het?

Is het tijd voor een nieuwe stap en ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Wij bieden je wegwijs zodat je niet verdwaalt in alle informatie die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar een opleiding, zie je misschien weleens het woordje ‘crebo’ voorbij komen. Een belangrijk woordje, maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jou?

Lancering Brave Minds.TV​

LANCERING. Daar gaan we dan: Brave Minds.TV. Het streven? Onderwijs weer een stapje toegankelijker, persoonlijker en effectiever te maken. En zo (met alle liefde!) vasthouden aan ons streven naar fris en innovatief onderwijs, dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen.

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.