Lancering Brave Minds.TV

LANCERING πŸš€πŸ“š Daar gaan we dan: Brave Minds.TV is in de lucht! 🌟 Het streven? Onderwijs weer een stapje toegankelijker, persoonlijker en effectiever te maken. En zo (met alle liefde!) vasthouden aan ons streven naar fris en innovatief onderwijs, dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen. πŸ’‘βœ¨

🌐 Toegankelijkheid: met Brave Minds.TV brengen we onderwijs direct naar jouw scherm, waar je ook bent. Toegankelijkheid staat centraal in ons streven om kennis en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen binnen handbereik te brengen.

🀝 Persoonlijke aanpak: wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en betrokkenheid. Brave Minds.TV biedt een platform waar interactie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Jouw groei staat bij ons centraal!

πŸŽ“ Effectief leren: ons streven is effectief onderwijs aanbieden, dat meetbare resultaten oplevert voor onze studenten. Met innovatieve leermethoden en inspirerende content willen we jou daarmee helpen.

πŸ’– Missie: bij Brave Minds zetten we ons met passie in voor onze missie: het aanbieden van innovatief onderwijs., dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen. We geloven dat je met onderwijs niet alleen kennis overbrengt, maar dat het ook de potentie heeft om levens te transformeren.

πŸš€ Samen gaan we de uitdaging aan om onderwijs te vernieuwen en te verrijken. Volg ons voor updates, boeiende content en een educatieve reis vol ontdekkingen! 🌈✨

Brave Minds.TV Ready. Set. Go!

Β 

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Crebo-erkend: wat is het?

Is het tijd voor een nieuwe stap en ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Wij bieden je wegwijs zodat je niet verdwaalt in alle informatie die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar een opleiding, zie je misschien weleens het woordje β€˜crebo’ voorbij komen. Een belangrijk woordje, maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jou?

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.

Een goede planning maken: tips & tricks

Hoe zorg je dat je dat examen haalt of op tijd inlevert? Een goede planning is essentieel om op tijd jouw diploma te behalen. Daarom geven je graag wat tips & tricks om een goede planning te maken.