Ontwikkel jezelf met STAP

Sinds kort kun je bij het UWV het STAP-budget aanvragen. Dit is € 1000,- die je mag gebruiken om een opleiding te volgen. Alle opleidingen van MBOzaak komen in aanmerking
voor het STAP-budget. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Lees meer >>

NIEUWSFLASH! BRAVE MINDS HEEFT HET NRTO-KEURMERK!

Brave Minds heeft sinds kort het NRTO-keurmerk. Wat is de NRTO? De NRTO is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, en is dé brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Om lid te worden van deze raad, en hun keurmerk te mogen dragen, moet je voldoen aan een aantal eisen. Wat zijn deze eisen? Lees meer.

Lees meer >>

Hoe ziet een stage van een student marketing & communicatie eruit?

In deze blog maak je kennis met Joris Kool, één van onze marketing & communicatie studenten. Zijn stagebegeleider is Romke van Dijk, van het bedrijf Romke’s Wijn en Spijs in Den Haag. Joris rondt zijn opleiding binnenkort af. Hij neemt je in deze blog mee in zijn ervaringen met studeren bij MBOzaak. Hij vertelt ook hoe zijn marketing & communicatie stage eruitziet.

Lees meer >>

De zorg zit te springen om personeel

Er is een record aantal vacatures in de zorg. Dat maakt dat deze sector, misschien wel de belangrijkste sector in Nederland, nu veel kansen biedt in veel verschillende beroepen. Waar liggen deze kansen? We leggen je het uit in deze blog.

Lees meer >>

Resultaten bezoek onderwijsinspectie

Resultaten bezoek onderwijsinspectie Omdat we erkende mbo-opleidingen aanbieden, vallen we onder toezicht van de onderwijsinspectie. Minstens 1 keer in de 4 jaar onderzoekt de onderwijsinspectie

Lees meer >>

10 tips om effectief te studeren

Het gaat er niet alleen om wat je leert maar ook hoe je leert. Ofwel hoe leer je leren? Graag geven we je een aantal handvatten om zo effectief mogelijk te studeren tijdens jouw opleiding.

Lees meer >>

© Brave Minds