vacature studie COACH

Onderwijs kan beter. Effectiever, persoonlijker en makkelijker. Met focus en nieuwsgierigheid, werken wij aan fris aanbod dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen. Doe je met ons mee?

vacature studie coach

Gezocht! Outgoing rosten-in-de-branding, die de ruggensteun geven aan onze studenten om (nog) meer uit zichzelf te halen! Die door een heldere communicatie, de rust en het overzicht bewaren, zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn. De kracht van onze studiecoaches is om de potentie van studenten te zien. Door jou zijn er studenten die de opleiding aangaan én behalen. Ook als ze jaren niet meer in de schoolbanken hebben gezeten. Of als ze hulp nodig hebben bij het plannen en organiseren van de opleiding. Je bent toegankelijk en schakelt gemakkelijk tussen verschillende leefwerelden en leeftijden. Onze studenten weten jou dan ook goed te vinden. En dat is maar goed ook, want in die goede relatie, tussen jou (de school) en de studenten… daar kan onderwijs ontstaan!

Wat is de rol van onze studiecoaches?
De coach is het aanspreekpunt voor de student en stagebegeleider vanuit de school. Er worden tijdens de opleiding studiecoach bijeenkomsten gepland voor onze studenten. Zoals bij de start, op de stage en bij de afronding van de studie. In de begeleiding van studenten werken we met onze cultuurcode, die helpt om eigen keuzes te maken, richting te geven en regie te nemen, waarmee het fundament wordt gelegd voor het (verder) tot bloei komen van een professional. De coaches zijn er écht voor onze studenten, die zij begeleiden tijdens de opleiding en stage. En dat wordt gewaardeerd! Niet voor niets is de studenttevredenheid maarliefst 94% (!!). Studiecoach, echt een droomjob, als je het ons vraagt!

geschikt 5

is er een match?

IS DIT DE JOB VOOR JOU? jouw dag zou er zomaar zo uit kunnen zien:

8.30u | Samen opstarten.
Wat wil je deze week doen en bereiken? Welke klassen en examens zijn er vandaag en wat hebben we nodig van elkaar? Deze week weer voldoende afwisseling in je planning, fijn! Het lukt om gemakkelijk te schakelen tussen verschillende activiteiten en tegelijk het overzicht te bewaren. Je helpt een collega nog even met de ontvangst van een examengroep. Studenten zijn vaak zenuwachtig en wat hulp is dan fijn, zodat alles smooth verloopt. Collegiaal en flexibel zijn is voor jou vanzelfsprekend.

9.00u | Student love. 
Gisteren kreeg je een telefoontje over een diploma-aanvraag. Vandaag check je of deze student kan diplomeren in zijn digitale dossier. Je snapt als geen ander dat elk dossier op orde moet zijn, in het toewerken naar een diploma. Die praktische, administratieve vaardigheden zijn belangrijk. Je plaatst overeenkomsten in het juiste dossier en zorgt voor een juiste verwerking van een vrijstellingsverzoek.

10.00u | Afspraak met een docent.
Je hebt een call met een docent. Als zijn sparringspartner bepalen jullie de didactische aanpak voor deze klas. Wat zijn de exameneisen en hoe kunnen we die leerdoelen het beste behalen?

13.00u | 2e coachbijeenkomst.
In de middag staat er een coaching sessie gepland in 1 van jouw klassen, waarna jij ook jouw advies zal geven als coach. Je checkt of iedereen goed is aangehaakt, wat de vragen zijn en of resultaten up-to-date zijn. Jouw motiverende peptalk geeft hen de boost die ze net even nodig hadden. Top! Jouw pedagogische vaardigheden kwamen hier goed van pas.

16.30u | Werkoverleg en borrel.
We nemen student casuïstiek door en zijn oplossingsgericht, helpen elkaar om tot een goede oplossing te komen. De verbetering van een workflow die we bespreken, kan morgen al worden ingevoerd. Zo gaat dat hier gewoon. Ah gezellig, vandaag doen we ook een borreltje met elkaar. Altijd leuk! Samen gefocust en lekker werken, maar ook genieten!

En? Zou dit jouw werkdag kunnen zijn?

PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

Ingang functie: per direct
Label functie: MBOzaak
Dienstverband: 0,6 – 1,0 FTE.
Werkdagen:
in overleg.
Achtergrond: HBO, voorkeur voor een afgeronde lerarenopleiding
Locaties: MBOzaak werkt op verschillende locaties

SOLLICITEER

BE BRAVE. SEND US A MESSAGE.