Gerke van Kooten en Dineke van Voorthuijsen met Brave Minds winnaar FD Gazelle award

Brave Minds winnaar bronzen FD Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle award geworden. We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Een prachtige positie, waar we enorm blij mee zijn. Het leverde een mooie 14de plek op in de top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Een beetje extra trots waren we op onze oprichtster en directeur Dineke van Voorthuijsen, tussen al die mannen op het podium. Zij was één van de weinige vrouwen die een FD Gazelle Award in ontvangst nam. Van de in totaal 685 FD Gazellen hebben er slechts 59 een vrouwelijke CEO. Dat is nog geen 10%!

Over de FD Gazelle Awards
De FD Gazelle Awards werden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Daarin kwalificeerden uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan anderen: niet alleen in omzet, maar óók in medewerkers en winst. De lijst met gekwalificeerden wordt opgesteld door Het Financieele Dagblad. Wij zijn enorm trots op onze positionering in deze lijst van totaal 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een mooie bekroning op ons werk!

Gerke en Dineke bij FD Gazelle Awards

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.

Een goede planning maken: tips & tricks

Hoe zorg je dat je dat examen haalt of op tijd inlevert? Een goede planning is essentieel om op tijd jouw diploma te behalen. Daarom geven je graag wat tips & tricks om een goede planning te maken.

Start goed, start met een kick-off

De kick-off is een belangrijke bijeenkomst die ervoor zorgt dat studenten een goede start maken met een opleiding. Het is de eerste bijeenkomst van een opleiding. Wat kun je hiervan verwachten? We nemen tijdens deze bijeenkomst de volgende onderwerpen door: