Loading...
Empty cart

No products in the cart.

Gerke van Kooten en Dineke van Voorthuijsen met Brave Minds winnaar FD Gazelle award

Brave Minds winnaar bronzen FD Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle award geworden. We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Een prachtige positie, waar we enorm blij mee zijn. Het leverde een mooie 14de plek op in de top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Een beetje extra trots waren we op onze oprichtster en directeur Dineke van Voorthuijsen, tussen al die mannen op het podium. Zij was één van de weinige vrouwen die een FD Gazelle Award in ontvangst nam. Van de in totaal 685 FD Gazellen hebben er slechts 59 een vrouwelijke CEO. Dat is nog geen 10%!

Over de FD Gazelle Awards
De FD Gazelle Awards werden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Daarin kwalificeerden uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan anderen: niet alleen in omzet, maar óók in medewerkers en winst. De lijst met gekwalificeerden wordt opgesteld door Het Financieele Dagblad. Wij zijn enorm trots op onze positionering in deze lijst van totaal 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een mooie bekroning op ons werk!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Onze persoonlijke studiecoach zorgen voor korte lijnen

We nemen goede studiebegeleiding heel serieus. Onze studiecoaches zorgen voor die persoonlijke touch. Tijdens je studie kun je met al je vragen en misschien ook zorgen terecht bij jouw eigen studiecoach.

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Daarom organiseerden we in juni een fotoshoot om onze helden vast te leggen. 

Ontwikkel jezelf met STAP

Sinds kort kun je bij het UWV het STAP-budget aanvragen. Dit is € 1000,- die je mag gebruiken om een opleiding te volgen. Alle opleidingen van MBOzaak komen in aanmerking
voor het STAP-budget. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Top