Gerke van Kooten en Dineke van Voorthuijsen met Brave Minds winnaar FD Gazelle award

Brave Minds winnaar bronzen FD Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle award geworden. We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Een prachtige positie, waar we enorm blij mee zijn. Het leverde een mooie 14de plek op in de top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Een beetje extra trots waren we op onze oprichtster en directeur Dineke van Voorthuijsen, tussen al die mannen op het podium. Zij was één van de weinige vrouwen die een FD Gazelle Award in ontvangst nam. Van de in totaal 685 FD Gazellen hebben er slechts 59 een vrouwelijke CEO. Dat is nog geen 10%!

Over de FD Gazelle Awards
De FD Gazelle Awards werden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Daarin kwalificeerden uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan anderen: niet alleen in omzet, maar óók in medewerkers en winst. De lijst met gekwalificeerden wordt opgesteld door Het Financieele Dagblad. Wij zijn enorm trots op onze positionering in deze lijst van totaal 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een mooie bekroning op ons werk!

Gerke en Dineke bij FD Gazelle Awards

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Crebo-erkend: wat is het?

Is het tijd voor een nieuwe stap en ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Wij bieden je wegwijs zodat je niet verdwaalt in alle informatie die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar een opleiding, zie je misschien weleens het woordje ‘crebo’ voorbij komen. Een belangrijk woordje, maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jou?

Lancering Brave Minds.TV​

LANCERING. Daar gaan we dan: Brave Minds.TV. Het streven? Onderwijs weer een stapje toegankelijker, persoonlijker en effectiever te maken. En zo (met alle liefde!) vasthouden aan ons streven naar fris en innovatief onderwijs, dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen.

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.