vacature
MANAGER MBO

BRAVE MINDS is een frisse en vernieuwende organisatie, die erop gericht is om mensen tot bloei te laten komen. Dat doen we door het aanbieden van effectieve en innovatieve studieprogramma’s. Voor het label MBOzaak, waar ons aanbod van meer dan 20 versnelde en erkende mbo-opleidingen is ondergebracht, zijn wij op zoek naar een manager mbo.
 
MBOzaak is een dynamische, snel groeiende mbo-school, die middenin de samenleving staat. We bieden rijkserkende en versnelde mbo-opleidingen aan volwassen studenten, die (alsnog) een volgende stap willen maken in hun leven door het behalen van een mbo-diploma. Een fantastische stap in hun loopbaan! Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij er, samen met ons, alles aan doen om dat voor hen mogelijk te maken?
Wat is de rol van een manager mbo?

de organisatie

Als manager mbo stuur je een team aan van docenten, studiecoaches en onderwijskundigen. Je draagt verantwoordelijkheid voor de dagelijkse operatie, planning en uitvoering van het onderwijs. Met jouw coördinerend en coachend vermogen stuur je op voortgang, oplevering en kwaliteit. Je rapporteert aan de directie.

Bij MBOzaak maken we versneld mbo-onderwijs mogelijk door strak georganiseerde, goede studieprogramma’s. Het is daarom belangrijk dat je pragmatisch, hands-on en sterk planmatig onderlegt bent. Als prestaties en resultaten achterblijven, schakel je (de planning en organisatie) bijtijds bij. Een goede studentenbegeleiding is eveneens een belangrijke pijler van MBOzaak. Zo krijgt elke student en klas een persoonlijke studiecoach. We zijn benaderbaar, klantgericht en denken in oplossingen. Bij MBOzaak sta je er niet alleen voor, maar doen we het samen! Is dat ook waar jij voor staat?

Team MBOzaak

Het team

Jouw team van ongeveer 15 personen, bestaat uit o.a. docenten, studiecoaches en onderwijskundigen. Voor de pool zzp-docenten (ongeveer 35 personen) bepaal je de inzet en controleer je het gegeven onderwijs. Hoe was de kwaliteit en planning? Bij de werving en selectie van nieuwe docenten, doe jij de 1e selectie.

Samen met de studiecoaches zorg je ervoor dat elke student de juiste begeleiding krijgt, van kick-off tot stage en diplomering. Een volledige, kwalitatieve bezetting van studentlove is hierbij cruciaal. Studentlove wordt gerund door het volledige team, en is de plek waar (nieuwe) studenten dagelijks terecht met hun vraag, telefoontje of mail. Je stuurt op gezamenlijk eigenaarschap voor de opleidingen, vanuit de verschillende onderwijslocaties van MBOzaak.

Met de onderwijskundigen werk je aan de continue verbetering van onze opleidingen en examens, waarbij de visie van BRAVE MINDS naar onze opleidingspraktijk wordt vertaald. Indien nodig, worden (zzp)docenten en studiecoaches, hierbij actief betrokken.

zijn we een match?

Passen we bij jou? Check onze 10 boxes om te ontdekken of er een match is!

  1. Je houdt ervan als niet elke dag hetzelfde is. Fijn die afwisseling!
  2. Je bent betrokken, hebt een open houding en bent nieuwsgierig naar anderen.
  3. Hoor- en wederhoor toepassen is voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt dat iedereen aangehaakt is en blijft.
  4. Je bent een echte teamcaptain en komt goed tot recht in een hecht, gezellig en betrokken team.
  5. Je voert een strak projectmanagement, hebt overzicht en structuur en bent niet bang voor een deadline!
  6. Je bent stressbestendig en wordt niet van je à propos gebracht als er een brandje moet worden geblust.
  7. Je begrijpt het verschil tussen een goede interne- en/of externe communicatie en kunt schakelen tussen de daarbij behorende belangen.
  8. Je ondersteunt studentlovers bij complexe student casuïstiek en kunt goed balanceren tussen een commercieel- en/of student belang.
  9. Je geeft uitvoer aan de gestelde (commerciële en kwalitatieve) doelen van het label MBOzaak en rapporteert aan de directie.
  10. Je stuurt op voortgang, oplevering en kwaliteit tijdens bila’s en (team) meet-up’s.
En? Zijn wij jouw match? Laat het ons dan zeker weten!

PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

Sluiting vacature/start selectieprocedure: 1 juli
Ingang functie: oktober/november
Label functie: MBOzaak, onderdeel van BRAVE MINDS
Dienstverband: 0,8 FTE – 1,0 FTE
Achtergrond: tenminste HBO-opleidingsniveau
Locaties: MBOzaak werkt op verschillende locaties, hoofdlocatie Utrecht

8% vakantiegeld | Laptop | Reiskostenvergoeding

SOLLICITEER

BE BRAVE. SEND US A MESSAGE.