vacature planner onderwijs

BRAVE MINDS is een frisse, jonge en vernieuwende organisatie, die erop gericht is om mensen tot bloei te laten komen. Dat doen we door het aanbieden van effectieve en innovatieve studieprogramma’s. Voor het label MBOzaak, waar ons aanbod van meer dan 20 versnelde en erkende mbo-opleidingen is ondergebracht, zijn wij op zoek naar een PLANNER ONDERWIJS. 

Be brave. Free your talent.

We believe that people are worth gold.
We believe that, with brave minds, we can unleash our rich potential. Yes! With brave minds, we can set it free.

Wat doet een PLANNER ONDERWIJS? 
Als PLANNER ONDERWIJS zorg je ervoor dat de opleiding van onze studenten vlekkeloos verloopt, zodat ze uiteindelijk met een diploma de deur uitgaan! Dat kan natuurlijk alleen als de planning 100% klopt. Dat is de basis van een goede klantervaring: voor studenten en docenten. Een secure klus, want niemand wil natuurlijk voor een dichte deur staan of lesgeven aan de verkeerde klas.
  

Eerst wordt en door de planner een match gemaakt tussen de beschikbaarheid van docenten en openstaande lessen. De planner weet als geen ander welke klas, welke lessen moet krijgen, en wanneer hun vakkenpakket voltooid is. Ook zorg je ervoor dat de lokalen worden gereserveerd, waarin de lessen worden verzorgd. Vervolgens worden deze lessen in ons online leersysteem geplaatst, en aan de juiste klassen, vakken en docenten gekoppeld, zodat de roosters zichtbaar worden op de juiste plek, voor de juiste mensen. Jij zorgt ervoor dat alles goed in het systeem terecht komt en dubbelcheckt of alles echt klopt. 

DRR_20220616_032 kopiëren

ZIJN WE EEN MATCH?  

Passen we bij jou? Check onze boxes om te ontdekken of er een match is! Is deze rol jou op het lijf geschreven?  

  1. Je voelt je verantwoordelijk voor de planning en vindt het belangrijk deze 100% klopt. Zo weet iedereen waar die aan toe is! 
  2. Je kunt verder vooruit kijken en denken en eventuele problemen in de planning vroegtijdig signaleren. 
  3. Je bent stressbestendig, als zaken bijvoorbeeld op het laatste moment aangepast moeten worden in het rooster, pak je dat moeiteloos op. Fijn juist, als alles weer in orde is! 
  4. Je hebt een belangrijke sleutelrol het verenigen van belangen: die van studenten, (ZZP-)docenten en medewerkers (van leslocaties) van MBOzaak. 
  5. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht. 
  6. Je hebt uitgebreide computer vaardigheden, kunt goed overweg met de MS office Excel en wil graag alles leren over (de mogelijkheden van) onze online leeromgeving. 
  7. Je werkt secuur en met structuur en bent niet bang voor een deadline! 
  8. Je begrijpt het verschil tussen interne- en/of externe communicatie en kunt daartussen schakelen.
  9. Wanneer alle processen duidelijk voor jou zijn, kun je goed zelfstandig werken. 

MBOzaak is een dynamische, snel groeiende mbo-school, die middenin de samenleving staat. We bieden rijkserkende en versnelde mbo-opleidingen aan volwassen studenten, die (alsnog) een volgende stap willen maken in hun leven door het behalen van een mbo-diploma. Een fantastische stap in hun loopbaan! Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij er, samen met ons, alles aan doen om dat mogelijk te maken? 

PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

Ingang functie: per 1 april of 1 mei 2023
Label functie: MBOzaak, onderdeel van BRAVE MINDS 
Dienstverband: parttime of fulltime (tussen de 32u – 40u) 
Locatie: Hoofdlocatie Utrecht Salarisindicatie: €2000 – €2800 per maand 

8% vakantiegeld | Laptop | Reiskostenvergoeding 

 

SOLLICITEER

BE BRAVE. SEND US A MESSAGE.