VACATURE MEDEWERKER EXAMENBUREAU

BRAVE MINDS is een frisse en vernieuwende organisatie, die erop gericht is om mensen tot bloei te laten komen. Dat doen we door het aanbieden van effectieve en innovatieve studieprogramma’s. Voor het label MBOzaak, waar ons aanbod van meer dan 20 versnelde en erkende mbo-opleidingen is ondergebracht, zijn wij op zoek naar een MEDEWERKER EXAMENBUREAU. 

Wat doet een MEDEWERKER EXAMENBUREAU? 
Als MEDEWERKER EXAMENBUREAU zorg je ervoor dat de opleiding van onze studenten vlekkeloos verloopt, zodat ze uiteindelijk met een diploma de deur uitgaan! Dat kan natuurlijk alleen als studiedossiers 100% kloppen. Aan het einde van de opleiding moet het studentendossier compleet zijn. Dat bepaald of een diploma mag worden uitgereikt. Alles moet daarom kloppen van a tot z. Als het diplomabesluit is genomen door de examencommissie, mogen de diploma’s worden opgesteld. Een secure klus, want niemand wil natuurlijk fouten op een diploma of resultatenlijst. Die puntjes op de i kunnen dus nooit ontbreken. En dat snap jij als geen ander. Hét cadeau is dan toch dat diploma: doe jij de strik eromheen? 

Be brave. Free your talent.

We believe that people are worth gold. We believe that, with brave minds, we can unleash our rich potential. Yes! With brave minds, we can set it free.

ZIJN WE EEN MATCH? 

Passen we bij jou? Check onze boxes om te ontdekken of er een match is! Is dit jou op het lijf geschreven?  

  1. Je werkt secuur en met structuur en bent niet bang voor een deadline!
  1. Wanneer alle processen duidelijk voor jou zijn, kun je goed zelfstandig werken. 
  1. Meewerken aan de diplomering (dossierchecks, opmaken diploma’s, invoer DUO) is voor jou de kers op de taart! 
  1. Je begrijpt het verschil tussen interne- en/of externe communicatie en kunt daartussen schakelen. 
  1. Je hebt goede computer vaardigheden, kunt overweg met de MS office Excel en wil graag alles leren over (de mogelijkheden van) onze online leeromgeving. 
  1. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht. 
  1. Soms zijn dossiers niet compleet; dan spreek jij docenten en studenten hierop aan. Geen probleem! 
  1. Je bent stressbestendig: voor aanvang van elke examencommissie vergadering moeten alle dossiers natuurlijk in orde zijn. 

MBOzaak is een dynamische, snel groeiende mbo-school, die middenin de samenleving staat. We bieden rijkserkende en versnelde mbo-opleidingen aan volwassen studenten, die (alsnog) een volgende stap willen maken in hun leven door het behalen van een mbo-diploma. Een fantastische stap in hun loopbaan! Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Wil jij er, samen met ons, alles aan doen om dat mogelijk te maken? 

PRAKTISCHE INFO

Ingang functie: per 1 april of 1 mei 2023 
Label functie: MBOzaak, onderdeel van BRAVE MINDS 
Dienstverband: parttime of fulltime (tussen de 24u- 40u) 
Locatie: Hoofdlocatie Utrecht 
Salarisindicatie: €1800 – €2600 per maand 

8% vakantiegeld | Laptop | Reiskostenvergoeding 

 

SOLLICITEER

BE BRAVE. SEND US A MESSAGE.