Loading...
Empty cart

No products in the cart.

Zorg_en_Welzijn_MBOzaak

De zorg zit te springen om personeel

zorgspanning
Bron: Barometer Zorg

Er is een record aantal vacatures in de zorg. Dat maakt dat deze sector, misschien wel de belangrijkste sector in Nederland, nu veel kansen biedt in veel verschillende beroepen. Waar liggen deze kansen?

Meer informatie over de ontwikkelingen in de zorg, en de kansen en oplossingen in deze sector, lees je in de Barometer Zorg.

Bij de zorgberoepen zijn er onder andere veel vacatures voor:

  • verzorgenden ig (individuele gezondheidszorg)
  • groeps- en woonbegeleiders
  • algemeen verpleegkundigen
  • huishoudelijk medewerkers thuiszorg
  • gespecialiseerd verpleegkundigen

De perfecte tijd om te starten met een opleiding in de zorg! Bekijk ons aanbod opleidingen zorg en welzijn via of vraag onze studiegids aan.

We’d love to hear from you!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Hoe ziet een stage van een student marketing & communicatie eruit?

In deze blog maak je kennis met Joris Kool, één van onze marketing & communicatie studenten. Zijn stagebegeleider is Romke van Dijk, van het bedrijf Romke’s Wijn en Spijs in Den Haag. Joris rondt zijn opleiding binnenkort af. Hij neemt je in deze blog mee in zijn ervaringen met studeren bij MBOzaak. Hij vertelt ook hoe zijn marketing & communicatie stage eruitziet.

Resultaten bezoek onderwijsinspectie

Resultaten bezoek onderwijsinspectie Omdat we erkende mbo-opleidingen aanbieden, vallen we onder toezicht van de onderwijsinspectie. Minstens 1 keer in de 4 jaar onderzoekt de onderwijsinspectie

Top