Zorg_en_Welzijn_MBOzaak

De zorg zit te springen om personeel

zorgspanning
Bron: Barometer Zorg

Er is een record aantal vacatures in de zorg. Dat maakt dat deze sector, misschien wel de belangrijkste sector in Nederland, nu veel kansen biedt in veel verschillende beroepen. Waar liggen deze kansen?

Meer informatie over de ontwikkelingen in de zorg, en de kansen en oplossingen in deze sector, lees je in de Barometer Zorg.

Bij de zorgberoepen zijn er onder andere veel vacatures voor:

  • verzorgenden ig (individuele gezondheidszorg)
  • groeps- en woonbegeleiders
  • algemeen verpleegkundigen
  • huishoudelijk medewerkers thuiszorg
  • gespecialiseerd verpleegkundigen

De perfecte tijd om te starten met een opleiding in de zorg! Bekijk ons aanbod opleidingen zorg en welzijn via of vraag onze studiegids aan.

We’d love to hear from you!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.

Een goede planning maken: tips & tricks

Hoe zorg je dat je dat examen haalt of op tijd inlevert? Een goede planning is essentieel om op tijd jouw diploma te behalen. Daarom geven je graag wat tips & tricks om een goede planning te maken.

Start goed, start met een kick-off

De kick-off is een belangrijke bijeenkomst die ervoor zorgt dat studenten een goede start maken met een opleiding. Het is de eerste bijeenkomst van een opleiding. Wat kun je hiervan verwachten? We nemen tijdens deze bijeenkomst de volgende onderwerpen door: