Zorg_en_Welzijn_MBOzaak

De zorg zit te springen om personeel

zorgspanning
Bron: Barometer Zorg

Er is een record aantal vacatures in de zorg. Dat maakt dat deze sector, misschien wel de belangrijkste sector in Nederland, nu veel kansen biedt in veel verschillende beroepen. Waar liggen deze kansen?

Meer informatie over de ontwikkelingen in de zorg, en de kansen en oplossingen in deze sector, lees je in de Barometer Zorg.

Bij de zorgberoepen zijn er onder andere veel vacatures voor:

  • verzorgenden ig (individuele gezondheidszorg)
  • groeps- en woonbegeleiders
  • algemeen verpleegkundigen
  • huishoudelijk medewerkers thuiszorg
  • gespecialiseerd verpleegkundigen

De perfecte tijd om te starten met een opleiding in de zorg! Bekijk ons aanbod opleidingen zorg en welzijn via of vraag onze studiegids aan.

We’d love to hear from you!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

Crebo-erkend: wat is het?

Is het tijd voor een nieuwe stap en ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Wij bieden je wegwijs zodat je niet verdwaalt in alle informatie die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar een opleiding, zie je misschien weleens het woordje ‘crebo’ voorbij komen. Een belangrijk woordje, maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jou?

Lancering Brave Minds.TV​

LANCERING. Daar gaan we dan: Brave Minds.TV. Het streven? Onderwijs weer een stapje toegankelijker, persoonlijker en effectiever te maken. En zo (met alle liefde!) vasthouden aan ons streven naar fris en innovatief onderwijs, dat erop gericht is mensen tot bloei te laten komen.

Verslag van Werkzaamheden 2022

Elk jaar leveren wij een verslag van werkzaamheden op. Dit is een verplichting voor erkende onderwijsinstellingen in Nederland, volgens de Wet educatie- en beroepsonderwijs. Hierin wordt gereflecteerd op de afgelopen periode en vooruitgeblikt naar het toekomstige schooljaar.