Loading...
Empty cart

No products in the cart.

Zorg_en_Welzijn_MBOzaak

De zorg zit te springen om personeel

zorgspanning
Bron: Barometer Zorg

Er is een record aantal vacatures in de zorg. Dat maakt dat deze sector, misschien wel de belangrijkste sector in Nederland, nu veel kansen biedt in veel verschillende beroepen. Waar liggen deze kansen?

Meer informatie over de ontwikkelingen in de zorg, en de kansen en oplossingen in deze sector, lees je in de Barometer Zorg.

Bij de zorgberoepen zijn er onder andere veel vacatures voor:

  • verzorgenden ig (individuele gezondheidszorg)
  • groeps- en woonbegeleiders
  • algemeen verpleegkundigen
  • huishoudelijk medewerkers thuiszorg
  • gespecialiseerd verpleegkundigen

De perfecte tijd om te starten met een opleiding in de zorg! Bekijk ons aanbod opleidingen zorg en welzijn via of vraag onze studiegids aan.

We’d love to hear from you!

Don’t Stop Here

ONTDEK MEER

BRAVE MINDS winnaar bronzen Gazelle-award

In de race van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, is Brave Minds winnaar van de bronzen FD Gazelle Award 2022 . We ontvingen, met een omzetgroei van 201% sinds 2019, de bronzen Gazelle voor de regio Oost (provincies Utrecht, Overijssel en Gelderland). Lees meer…

Onze persoonlijke studiecoach zorgen voor korte lijnen

We nemen goede studiebegeleiding heel serieus. Onze studiecoaches zorgen voor die persoonlijke touch. Tijdens je studie kun je met al je vragen en misschien ook zorgen terecht bij jouw eigen studiecoach.

Onze mbo-docenten, de leukste van het land!

Onze mbo-docenten zijn de leukste van het land! Met hun kennis en ervaring zijn zij de *spark* die onze opleidingen zo goed maken. Daarom organiseerden we in juni een fotoshoot om onze helden vast te leggen. 

Top